Lichte vrachtauto met aanhanger (C1E)

Aanhangerrijbewijs: een slimme keuze

Het is altijd handig om aan het rijbewijs C1 ook het aanhangerrijbewijs E toe te voegen. Het vergroot je kansen op de arbeidsmarkt en je kunt het in vrij korte tijd halen. Je hoeft hiervoor geen extra theorie-examens af te leggen.


Download volledige prijslijst

Wat kun je verwachten?

Wij adviseren om de C1E-opleiding te starten met een intest. Na deze intest, eigenlijk een proefles, krijg je een persoonlijk advies over het vervolgtraject en stellen we samen een traject op waarbij je zo snel mogelijk naar het examen voor vrachtauto-aanhangerrijbewijs C1E toewerkt. De opleiding kan al in 2 tot 4 dagdelen plaatsvinden. Dit sluit je dan op dezelfde dag af met het praktijkexamen. 

Heb je vragen over de kosten? We geven je vrijblijvend een offerte op basis van een gemiddelde leerling. Uiteraard ben je ook van harte welkom voor een persoonlijke kennismaking en nadere uitleg.

De koffie staat klaar! Bel 0299-223500 of mail naar 

lijn

DEZE MENSEN GINGEN JE VOOR:

Ervaring: Zeer goed begeleid door instructeur wat examen zeer makkelijk maakt ook goede begeleiding vanuit de rijschool kortom aanrader voor elke cursist

Ervaring: instructeur met flinke dosis humor en kunde maakten voor een goede combinatie om makkelijk autorijden te leren.

 

Vacature instructeur

logo vrsvanvugt

 

Wil jij werken bij een verkeersschool die stabiel is en al 40 jaar bestaat?
Door toegenomen werkzaamheden zijn wij met spoed op zoek naar:

Instructeurs (M/V)

Categorie B

Categorie C/CE

Ge√Įnteresseerd? stuur een mail met je cv of bel voor meer informatie naar kantoor 0229-211690
Of klik hier voor meer informatie