Vrachtauto met aanhanger (CE)

Voor chauffeurs met meer inhoud

Vergroot je beroepsmogelijkheden door je rijbewijs CE te halen! Hiermee mag je een vrachtauto met aanhanger besturen met een toegestane maximummassa van meer dan 750 kg. Dat leer je in een aantal dagen en je hoeft er geen extra theorie voor te doen.

BASISPAKKET

1529,00
  • Tweedaagse praktijk opleidingspakket
  • 15 rijlessen van 60 minuten
  • Betaling in termijnen mogelijk
  • alle genoemde prijzen
    zijn exclusief BTW.


Download volledige prijslijst

Wat kun je verwachten?

Wij adviseren om de CE-opleiding te starten met een intest. Na deze intest, eigenlijk een proefles, krijg je een persoonlijk advies over het vervolgtraject en stellen we samen een traject op waarbij je zo snel mogelijk naar het examen voor vrachtauto-aanhangerrijbewijs CE toewerkt. De opleiding kan al in 2 tot 4 dagdelen plaatsvinden, met aansluitend het rijexamen. 

Heb je vragen over de kosten? We geven je vrijblijvend een offerte op basis van een gemiddelde leerling. Uiteraard ben je ook van harte welkom voor een persoonlijke kennismaking en nadere uitleg. De koffie staat klaar! Bel 0299-223500 of mail naar

 

 

 

lijn

DEZE MENSEN GINGEN JE VOOR:

Ervaring: Zeer goed begeleid door instructeur wat examen zeer makkelijk maakt ook goede begeleiding vanuit de rijschool kortom aanrader voor elke cursist

Ervaring: instructeur met flinke dosis humor en kunde maakten voor een goede combinatie om makkelijk autorijden te leren.

 

Vacature instructeur

logo vrsvanvugt

 

Wil jij werken bij een verkeersschool die stabiel is en al 40 jaar bestaat?
Door toegenomen werkzaamheden zijn wij met spoed op zoek naar:

Instructeurs (M/V)

Categorie B

Categorie C/CE

Geïnteresseerd? stuur een mail met je cv of bel voor meer informatie naar kantoor 0229-211690
Of klik hier voor meer informatie