Klachtenprocedure

Afhandeling van klachten

Van Vugt Verkeersopleidingen stelt alles in het werk om ervoor te zorgen, dat u als klant de beste behandeling krijgt en het best haalbare product. Het kan echter een keer voorkomen, dat u niet tevreden bent over een onderdeel van onze dienstverlening. Aangezien wij de tevredenheid van u als klant heel belangrijk vinden, heeft Van Vugt Verkeersopleidingen een klachtenprocedure. Hiernaast vindt u de manier waarop wij met klachten omgaan.

Klachten kunt u sturen naar:

Rijschool Purmerend
T.a.v. Mevrouw Jolanda de Jong
Hoornseweg 1a
1687 ND Wognum

Klachtenprocedure

  • U stuurt uw klacht t.a.v. Mevrouw Jolanda de Jong (functionaris klachtenprocedure) of via de mail naar .
  • Na ontvangst wordt uw klacht geregistreerd. U krijgt binnen een termijn van 5 werkdagen bevestiging van ontvangst, waarna de klacht direct in behandeling genomen wordt.
  • De functionaris die uw klacht behandelt, neemt contact op met degene binnen Van Vugt Verkeeropleidingen die bij de klacht betrokken is en verzamelt zo de nodige informatie.
  • Het schriftelijk commentaar van de medewerker krijgt u binnen een termijn van 10 werkdagen toegezonden. Daarna neemt de functionaris contact met u op om uw klacht toe te lichten.
  • Uiteindelijk wordt aan de hand van de verzamelde informatie een uitspraak gedaan en informeert de functionaris u schriftelijk over de bevindingen. Deze schriftelijke reactie ontvangt u binnen 5 werkdagen.
  • Indien de vastgestelde termijn niet gerealiseerd kan worden, zal u hiervan schriftelijk in kennis worden gesteld. Het uitstel kan met een maximum van 10 werkdagen worden verlengd.
  • Klachten worden altijd vertrouwelijk behandeld.

 

lijn

DEZE MENSEN GINGEN JE VOOR:

Ervaring: Zeer goed begeleid door instructeur wat examen zeer makkelijk maakt ook goede begeleiding vanuit de rijschool kortom aanrader voor elke cursist

Ervaring: instructeur met flinke dosis humor en kunde maakten voor een goede combinatie om makkelijk autorijden te leren.

 

Vacature instructeur

logo vrsvanvugt

 

Wil jij werken bij een verkeersschool die stabiel is en al 40 jaar bestaat?
Door toegenomen werkzaamheden zijn wij met spoed op zoek naar:

Instructeurs (M/V)

Categorie B

Categorie C/CE

Geïnteresseerd? stuur een mail met je cv of bel voor meer informatie naar kantoor 0229-211690
Of klik hier voor meer informatie