Klachtenprocedure

Afhandeling van klachten

Van Vugt Verkeersopleidingen stelt alles in het werk om ervoor te zorgen, dat u als klant de beste behandeling krijgt en het best haalbare product. Het kan echter een keer voorkomen, dat u niet tevreden bent over een onderdeel van onze dienstverlening. Aangezien wij de tevredenheid van u als klant heel belangrijk vinden, heeft Van Vugt Verkeersopleidingen een klachtenprocedure. Hiernaast vindt u de manier waarop wij met klachten omgaan.

Klachten kunt u sturen naar:

Rijschool Purmerend
T.a.v. Mevrouw Jolanda de Jong
Hoornseweg 1a
1687 ND Wognum

Klachtenprocedure

  • U stuurt uw klacht t.a.v. Mevrouw Jolanda de Jong (functionaris klachtenprocedure) of via de mail naar .
  • Na ontvangst wordt uw klacht geregistreerd. U krijgt binnen een termijn van 5 werkdagen bevestiging van ontvangst, waarna de klacht direct in behandeling genomen wordt.
  • De functionaris die uw klacht behandelt, neemt contact op met degene binnen Van Vugt Verkeeropleidingen die bij de klacht betrokken is en verzamelt zo de nodige informatie.
  • Het schriftelijk commentaar van de medewerker krijgt u binnen een termijn van 10 werkdagen toegezonden. Daarna neemt de functionaris contact met u op om uw klacht toe te lichten.
  • Uiteindelijk wordt aan de hand van de verzamelde informatie een uitspraak gedaan en informeert de functionaris u schriftelijk over de bevindingen. Deze schriftelijke reactie ontvangt u binnen 5 werkdagen.
  • Indien de vastgestelde termijn niet gerealiseerd kan worden, zal u hiervan schriftelijk in kennis worden gesteld. Het uitstel kan met een maximum van 10 werkdagen worden verlengd.
  • Klachten worden altijd vertrouwelijk behandeld.

 

lijn

DEZE MENSEN GINGEN JE VOOR:

Patrick uit Purmerend: 8,5

Ervaring: Zeer goed begeleid door instructeur wat examen zeer makkelijk maakt ook goede begeleiding vanuit de rijschool kortom aanrader voor elke cursist

Matthijs uit Wijdenes: 9,7

Ervaring: instructeur met flinke dosis humor en kunde maakten voor een goede combinatie om makkelijk autorijden te leren.