Je rijbewijs B haal je bij Rijschool Purmerend!

Je wilt zo snel mogelijk je rijbewijs halen, maar ook met een zeker gevoel achter het stuur zitten. Daarvoor ga je naar Rijschool Purmerend. Wij zijn een rijschool in Purmerend  met ervaren rij-instructeurs en uitstekende resultaten. En dankzij onze slimme lespakketten heb je een goed beeld van de kosten van jouw rijopleiding.

STARTPAKKET

930,00
 • 15 rijlessen van
  60 minuten.
 • Praktijkexamen

Basis 30 uur

1560,00
 • 30 rijlessen van
  60 minuten.
 • Praktijkexamen

Spoed 10 daagse

1995,00
 • 40 rijlessen van
  60 minuten.
 • Praktijkexamen

40 uur all-in

2175,00
 • Leerboek + E-Learning
 • Theoriecursus
 • 40 rijlessen van
  60 minuten.
 • Tussentijdse toets
 • Praktijkexamen

Download volledige prijslijst

Wat kun je verwachten?

stap 1 Proefles

Je rijopleiding begint bij Rijschool Purmerend altijd met een proefles. Dat is niet alleen leuk, maar ook handig. Onze instructeur schat dan in welk lespakket voor jou het meest geschikt is. Heb je vragen over dit advies, bel ons dan. En als je ouders behoefte hebben aan extra informatie, dan kunnen ook zij contact met ons opnemen. Tip: kijk eens bij de veelgestelde vragen. Direct aanmelden voor een proefles doe je hier. Je moet hiervoor wel minstens 16½ jaar zijn.

stap 2 Theoriecursus & theorie-examen

Theorie leren: het is verplicht, maar het helpt je ook in de praktijk. Als je weet wat wel en niet mag, voel je je gewoon een stuk prettiger op de weg. Begin er daarom op tijd mee. Je kan al theorie-examen doen zodra je 16 jaar bent. Let op: je moet het theoriecertificaat hebben voordat wij bij het CBR een TTT of praktijkexamen voor je aanvragen. In onze  webshop  vind je boeken en online lesmethoden om theorie te leren. Kan je extra hulp gebruiken? Schrijf je snel in voor een theoriecursus op onze rijschool in Wognum.

stap 3 Rijlessen & praktijkexamen

Na je proefles worden de eerste rijlessen ingepland. Je vaste Rijschool Purmerend-instructeur leidt je stap voor stap op tot een vaardige chauffeur. Wanneer hij/zij denkt dat je eraan toe bent, wordt de tussentijdse toets bij het CBR aangevraagd. Is het resultaat van je TTT goed, dan vragen wij het praktijkexamen meestal snel aan. Je moet dan inmiddels wel 17 jaar zijn. 

Dan is het zover: je mag afrijden! Natuurlijk gaan we ervan uit dat het je in één keer lukt. Ben je geslaagd en 18 jaar of ouder? Dan kun je zonder begeleider de weg op. Tot die tijd mag je alleen rijden onder begeleiding van een coach. Kijk hiervoor ook op 2toDrive.

Veelgestelde vragen /FAQ

lijn

DEZE MENSEN GINGEN JE VOOR:

Patrick uit Purmerend: 8,5

Ervaring: Zeer goed begeleid door instructeur wat examen zeer makkelijk maakt ook goede begeleiding vanuit de rijschool kortom aanrader voor elke cursist

Matthijs uit Wijdenes: 9,7

Ervaring: instructeur met flinke dosis humor en kunde maakten voor een goede combinatie om makkelijk autorijden te leren.