Camperrijbewijs (C1)

Camper zwaarder dan 3500 kg?

Reizen met een camper wordt steeds populairder. Dat snappen wij bij Rijschool Purmerend helemaal. Voor campers lichter dan 3500 kg is een gewoon B-rijbewijs voldoende. Is hij zwaarder, dan moet de chauffeur minstens een C1-rijbewijs hebben. Een campervakantie begint bij Rijschool Purmerend!
Ook klaar om ontspannen de weg op te gaan?

C1 / CAMPER PAKKET

1499,00
  • Leerboeken incl. 21 uur E-Learning
  • 2 x theorie examen
  • 10 rijlessen van 60 minuten.
  • Praktijkexamen
  • alle genoemde prijzen
    zijn inclusief BTW.

stap 1 Theorie

Voor kleine vrachtwagens, en dus ook voor grote campers, gelden speciale theorie-eisen. Die heb je snel onder de knie met de zelfstudiepakketten van Rijschool Purmerend. Het theorie-examen bestaat uit de onderdelen Verkeer en Techniek (RV1 light) en Administratie (R2C). Hiervoor geldt: het theoriecertificaat moet zijn gehaald vóór wij het praktijkexamen kunnen aanvragen. Begin dus op tijd!

stap 2 Praktijk

Voor de lessen en het praktijkexamen werkt Rijschool Purmerend met een kleine vrachtwagen die dezelfde eigenschappen heeft als een camper. En met gespecialiseerde instructeurs natuurlijk.

Medische keuring

Voor alle C-rijbewijzen is een medische keuring nodig. Dit kunnen wij voor je regelen. Een eerlijk advies: doe dit vóór je met de lessen begint.

Veelgestelde vragen /FAQ

lijn

DEZE MENSEN GINGEN JE VOOR:

Patrick uit Purmerend: 8,5

Ervaring: Zeer goed begeleid door instructeur wat examen zeer makkelijk maakt ook goede begeleiding vanuit de rijschool kortom aanrader voor elke cursist

Matthijs uit Wijdenes: 9,7

Ervaring: instructeur met flinke dosis humor en kunde maakten voor een goede combinatie om makkelijk autorijden te leren.