Camperrijbewijs (C1)

Camper zwaarder dan 3500 kg?

Reizen met een camper wordt steeds populairder. Dat snappen wij bij Rijschool Purmerend helemaal. Voor campers lichter dan 3500 kg is een gewoon B-rijbewijs voldoende. Is hij zwaarder, dan moet de chauffeur minstens een C1-rijbewijs hebben. Een campervakantie begint bij Rijschool Purmerend!
Ook klaar om ontspannen de weg op te gaan?

C1 / CAMPER PAKKET

1436,00
  • Leerboeken incl. 21 uur E-Learning
  • 2 x theorie examen
  • 10 rijlessen van 60 minuten.
  • Praktijkexamen
  • alle genoemde prijzen
    zijn inclusief BTW.

stap 1 Theorie

Voor kleine vrachtwagens, en dus ook voor grote campers, gelden speciale theorie-eisen. Die heb je snel onder de knie met de zelfstudiepakketten van Rijschool Purmerend. Het theorie-examen bestaat uit de onderdelen Verkeer en Techniek (RV1 light) en Administratie (R2C). Hiervoor geldt: het theoriecertificaat moet zijn gehaald vóór wij het praktijkexamen kunnen aanvragen. Begin dus op tijd!

stap 2 Praktijk

Voor de lessen en het praktijkexamen werkt Rijschool Purmerend met een kleine vrachtwagen die dezelfde eigenschappen heeft als een camper. En met gespecialiseerde instructeurs natuurlijk.

Medische keuring

Voor alle C-rijbewijzen is een medische keuring nodig. Dit kunnen wij voor je regelen. Een eerlijk advies: doe dit vóór je met de lessen begint.

Veelgestelde vragen /FAQ

lijn

DEZE MENSEN GINGEN JE VOOR:

Ervaring: Zeer goed begeleid door instructeur wat examen zeer makkelijk maakt ook goede begeleiding vanuit de rijschool kortom aanrader voor elke cursist

Ervaring: instructeur met flinke dosis humor en kunde maakten voor een goede combinatie om makkelijk autorijden te leren.

 

Vacature instructeur

logo vrsvanvugt

 

Wil jij werken bij een verkeersschool die stabiel is en al 40 jaar bestaat?
Door toegenomen werkzaamheden zijn wij met spoed op zoek naar:

Instructeurs (M/V)

Categorie B

Categorie C/CE

Geïnteresseerd? stuur een mail met je cv of bel voor meer informatie naar kantoor 0229-211690
Of klik hier voor meer informatie