Caravantraining

Onzeker de weg op met de caravan?

Rijden met een auto plus een caravan doe je niet elke dag. Vind je het lastig om met zo'n combinatie te manoeuvreren? Bij Rijschool Purmerend volg je een rij-training speciaal voor de caravan. Dit kan eventueel zelfs met de eigen auto.

Relaxed op vakantie

Op reis gaan met de caravan: half Nederland doet het. Maar niet iedereen is er onderweg even handig mee. Dat is geen schande, maar als je het wél in de vingers hebt, maakt dat de vakantie meteen een stuk relaxter. Dan hoef je niet bang te zijn voor die tegenligger op dat Franse bergweggetje. Draai je je hand niet om voor smalle straatjes in Italiaanse dorpjes. En heb je de mover op de camping misschien niet eens nodig. 

Voor mannen en vrouwen

Rijschool Purmerend is een geëmancipeerde rijschool. Wij willen dat meer vrouwen het rijden met een caravan onder de knie krijgen. Want het is toch gewoon een prettig idee als je allebei ontspannen de weg op kunt met de caravan? Volg daarom ook als vrouw een caravantraining bij Rijschool Purmerend!

Stel de vraag hier  of bel ons voor de mogelijkheden 0299-223500

lijn

DEZE MENSEN GINGEN JE VOOR:

Patrick uit Purmerend: 8,5

Ervaring: Zeer goed begeleid door instructeur wat examen zeer makkelijk maakt ook goede begeleiding vanuit de rijschool kortom aanrader voor elke cursist

Matthijs uit Wijdenes: 9,7

Ervaring: instructeur met flinke dosis humor en kunde maakten voor een goede combinatie om makkelijk autorijden te leren.